Beeldmerk Hoge Vrijheid
HET PLAN
Jouw vrijheid

Hoge Vrijheid is een nooit eerder vertoond project in Nederland. Een 70 meter hoge woontoren met ongekend veel keuzevrijheid, dat is Hoge Vrijheid. We maken dat heel eenvoudig en overzichtelijk voor je.

De woontoren telt 23 verdiepingen, een eigen parkeergarage en fietsenstalling. Buiten je privé buitenruimte(s) is er ook een collectieve ruimte met een gezamenlijk dakterras. Er is superveel variatie in woningen en gevels mogelijk. De toren telt 3 kadewoningen, 4 penthouses en 125 appartementen. 

Goede begeleiding
Na de toewijzing krijg je een gesprek met onze klantbegeleider. In dit gesprek kun je kiezen uit verschillende gevels, type kozijnen en meerdere materialen in gevelafwerking.

Interesse

Schrijf je in!

De verkoop is gestart! Vul hieronder je gegevens in en maak een account aan. Je ontvangt vervolgens ter controle een e-mail waarmee je jouw persoonlijke account activeert. Binnen je account kan je het digitale inschrijfformulier invullen om in aanmerking te komen voor één van de appartementen in Hoge Vrijheid. Schrijf je snel in. De eerste woningen worden toegewezen, maar wie weet is er nog een plek voor jou beschikbaar!

Heb je al een account, log dan hier in.

Inloggen

 

  • De Woonexpert
  • 088 – 808 90 00
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Schieland Borsboom NVM Makelaars
  • 070-3107171
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer